I'm bäk! Vuoden tauko kirjottelusta saa nyt uutta tuulta, kun ei enää ole suomalaista pomoa, joten ei tarvitse pelätä mitä kirjottaa.. No ei kaaai!! Tauko johtui kiireistä, ja myös siitä ettei vaan ollut mitään kirjotettavaa. Mutta nytpäs on! Aloitin siis uuden työn joku viikko takaperin hotellivarauspalveluja tarjoavassa firmassa, jonka nimeä en kiusallanikaan kerro. Blogin kannalta alku lupaa hyvää, koska samassa tiimissä toimii eräs herrasmies, joka aiheuttaa päivittäin käytöksellään tahatonta komiikkaa. Saksalainen, noin 40v. tietokoneinsinööri, paksu saksa aksentti englannissa ja uskomattoman huumorintajuton. Voiko yhdistelmä enää parempi olla?? Ekana päivänä istutettiin (tietysti) hänen viereiseen työpisteeseen ja kun esittely oli saatu hoidettua lykkäsi herra insinööri eteeni firman noin kahen sentin paksuisen policy manuaalin... "Jaah, zer can you zee zhe inztruczionen..."

No mutta vuodessa sattunut paljon ja isoimmat päivitykset ehkä viimeisestä: Promotuotteet edelleen kuvioissa vahvasti ja pikkuhiljaa koetetaan kasvattaa toimintaa, MBA-opinnot Bangkok Universityssa ja tietysti uusin edellä mainittu ajanviete, jolla riisi ja kana tuodaan pöytään taloudellisen tilanteen pakon edessä. Ehkä siihen kohta tulee muutos..

Koulu on kohta puolessa välissä - vuosi menee nopeasti. Ens viikolla jatkuu tällä viikolla alkaneet lopputentit.. Seuraavalla viikolla pyrähdys Laosin pääkaupunkiin Vientianeen viisuminhakumatkalle. Ja tietysti kermana jääkahvissa Suomen matka ensi kesäkuussa. Eli juuri ennen Juhannusta tulo ja 10. Heinäkuuta takaisin in Bangkok.

Hep!