Ens lauantaina, siis huomenna on taas aika Pattiksen myyntireissua varten. Kaverin kyydillä aamulla sinne ja illalla (toivottavasti) takas.

Pattiksellahan on aika hurja ja pahamaineinen maine syntien syvyyksien mekkana. Tai ainakin monella on sellainen kuva. Mun mielestä se on aikamoista jeesustelua. Samat kuviot löytyy lähes poikkeuksetta jokaikisestä Aasian kaupungista. Ja itseasiassa Pattista on koitettu siistä aikalailla 80-luvun kuvioista. Suurin osa turisteista on nykyään venälaisiä perheitä(!!)

Henkilökohtaisesti diggaan käydä Pattiksella. Näkee merta, ilma on puhtaampaa, siellä on paljon vanhoja kavereita nyrkkeilyajoilta, mopolla ajaminen on turvallisempaa (kuin Bangkokissa...). Illanvietot tuppaa tosin venymään lähes poikkeuksetta aamuun asti, kun kaikkien tuttujen kanssa pitää käydä yhellä..., mikä tuntuu toki vielä keskiviikkona takaraivossa. Kotibileistä kotibileisiin illanvietot on törkeen hauskoja. Ei silti kyllä keskustassakin juhlia voi, mutta kotibileet keskellä ei mitään (sukhumvitin toinen puoli) on ei vain edullisempaa, mutta useimmiten hauskempaa. Kotibileet siis tarkottaa sitä, että pihalle on nostettu iso pöytä, joka on täynnä ruokaa ja thaiviskiä. Ruoka on useimmiten thai bbq (moo ga ta), eli iso grillintapainen keskellä pöytää ja kaikki grillaavat omat ruokansa. Kaikki naapuruston kaverit istuvat läpi yön syöden ja juoden. Kitara ja yhteislaulut kuuluvat tietty asiaan. Valkoinen mies (tai no poika) joka laulaa mukana thairallatuksia herättää aina yleisön sympatiat...

Päivän boonuksena tänään Pattiksesta tehty promovideo: Pattaya <- Jostain syystä noi linkit on mustia...