Hip hei kaikki pallerot!

Songkran on täällä taas! Eli muistutuksena kysehän on siis Buddhalaisesta uudesta vuodesta, kaiketi.. Ja vesi ja ym. nesteet lentää. Tänä vuonna olen varautunut. Tai no olenhan muutenkin varautunut, mutta nyt erityisesti. Heittäydyn hulinaan mukaan tänä vuonna, enkä "pakene" pattikselle. hooh.

Veikeinä nuorina miehinä mekin toimistolla leikimme vesisotaa. Ihan kuin taas olisi lapsi. Tai onhan sitä, mutta kun välillä unohtuu kiireen alle. Kyllä vähän itseasiassa tuli paha mieli kun meni vettä korvaan.. Mutta onneksi olen leppyvää sorttia. Siis oikeesti.

Muuten tavallaan kaikki taas hyvin. Ja Katajaharjun beiwotsh-tähdetkin saatettiin taas maailmalle. Vähän oli niistä huolissaan, että mitenkä selviävät kun kahdestaan jäivät Sametille, mutta kaikki meni (kuulemma) hyvin ja uusilta onnettomuuksilta vältyttiin. Kävimme lisäksi sankarien kanssa tarkistamassa Ayudthayan (ÍÂظÂÒ) nykykunnon. Edelleen raunioina.

Kuvia on tulossa sivuille. Ihan itsekkin yllätyin oma-alotteisuudestani ja sain napsittua taas mahtavia tilannekuvia. No, ne kertovat sitten itse asiansa, etten "steal their thunder".